Fresco Fotografie » documentair familiefotograaf

Digitale fotoalbums en luxe wandproducten – herinneringen voor altijd vastgelegd

 

Digitale fotoalbums

Ik heb verschillende prachtige digitale foto-albums voor jullie klaarliggen, die ik graag laat zien.

De albums die ik lever, kunnen in verschillende maten en uitvoeringen worden gemaakt. Zo kan een album met linnen of kunstleer worden afgewerkt en kun je kiezen voor rechte of afgeronde hoeken. De albums hebben dikke bladzijden die mooi plat liggen als het boek wordt opengeslagen, we noemen dit layflat en heeft als groot voordeel dat foto’s over twee volledige bladzijden kunnen worden gedrukt.

Op groot formaat zijn deze albums ideaal voor Day in the Life reportages. Kleinere formaten zoals 20x20cm zijn perfect voor familieshoots of als cadeau voor opa en oma!

Optioneel kunnen jullie namen in het omslag worden gedrukt (embossing), een prachtige luxe aanvulling op jullie album! Ook een beschermhoes of opbergdoos behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Deze fotoalbums moet je echt gezien en gevoeld hebben voor je de goede keus kan maken! Ik adviseer en help jullie graag!

digitaal fotoalbum
 

Wandproducten

De mooiste foto uit een reportage of fotoshoot verdient een prominente plaats aan de muur! Dit kan in verschillende uitvoeringen, te weten een canvas, een foto op hout of aluminium dibond. Ik adviseer jullie graag!
Op onderstaande afbeeldingen wordt duidelijk hoe een bepaald formaat tot zijn recht komt als je dit boven een bank zou hangen.
 
wandproducten fresco fotografie
 

In zo’n mooi album hoort toch een mooie reportage? En de mooiste foto hoort toch aan de muur?
BEKIJK EENS DE PORTFOLIO DAY IN THE LIFE
of MAAK KENNIS MET MIJ
en kijk wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.